fbpx

Joeri Hoek

FREELANCE ONLINE MARKETEER

"Do what you love and do it just a little better every day"

Ervaring

2019 - 2020

Helloprint
Growth & e-commerce manager

Commercieel verantwoordelijk voor 6 landen. Naast de bekende online kanalen diverse nieuwe marketing tactieken uitgerold om de marketing-mix uit te breiden en meegewerkt aan het uitbreiden naar een set nieuwe landen inclusief Lokalisatie, content/promotie creatie en het uitwerken van de groei-/marketingstrategie.

2018 - 2019

Yoursurprise
Product owner - squad klanten vinden

Eerste aanspreekpunt van de squad ‘klanten vinden’. deelnemen aan strategische wekelijkse meetings met de product owners van de overige squads. Iedere squad een ander focuspunt, maar dat van ons spreekt voor zich! Squad klanten vinden bestaat uit diverse specialisten zoals: SEA, Social en Affiliate marketeers. Door middel van de inzet van diverse online marketing kanalen, zoveel mogelijk bezoekers verwelkomen op de website van YourSurprise.

2017 - 2019

yoursurprise
Affiliate & partner marketeer - Channel owner

Eindverantwoordelijk voor de affiliate marketing van YourSurprise. Opzetten van nieuwe samenwerkingen, uitbouwen van relaties en voorbereiden van seizoensgebonden promoties, product promoties of branded content.

2012 – 2017
yoursurprise
accountmanager

Als accountmanager bij YourSurprise heb ik heel veel toffe samenwerkingen opgezet. Gedeelde functie, zowel operationeel als commercieel verantwoordelijk voor samenwerkingen met klanten als Vodafone, Delta Lloyd, Coca Cola en nog veel meer bekende merken.

2010 – 2012
yoursurprise
customer service

Zoals bij vrijwel elke e-commerce organisatie is de klant het meest belangrijke onderdeel. Tijdens mijn periode als customer service medewerker heb ik de basis gelegd voor mijn carrière, sociale en commerciële vaardigheden.

over mij

Sociaal, ambitieus met een passie voor alles wat te maken heeft met een online business. Door mijn 10+ jaar ervaring in de e-commerce wereld heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan op vrijwel alle onderdelen en ben ik op de hoogte van de do’s en dont’s. Met een creative, strategische en analytische blik weet ik, als freelance online marketeer wat er moet gebeuren om een business succesvol te laten groeien met behulp van online marketing oplossingen

Opleidingen & cursussen

2019

intermediate (CEFR B1) - English

2018 - 2019

post-hbo, digital & online marketing

2014

verkopen & acquireren

2012 - 2014

accountmanagement

2010 - 2012

commercieel medewerker

Skills

marketing- & groeistrategie 95%
e-commerce 85%
online marketing 90%
Content & promotie creatie 90%
customer experience 95%
Conversie-optimalisatie 80%
analytics 85%
wordpress & logo design 65%

Contact